29.1.2009

Yleisön pyynnöstä lisää mainosaikaa

Jouduimme sitten kuitenkin yleisön painostuksesta repimään paketin auki ja ostamaan vielä vähän lisää mainosaikaa. Yhtäältä siksi, että maksupyyntöjen lähettämisen jälkeen sain monelta osallistujalta "voinks mä kuiski maksaa sen suurimman lupaamani, vaik tarttis vaan osan" -kysymyksiä ja "maksan vaikka itse loput" -henkisiä vetoomuksia. Toisaalta siksi, että näin saamme töllöön myös Perustuslaki-spottiin (ks. käsikirjoitus pdf-muodossa) spontaanista mielenjohteesta kuvatun jatko-osan.

Aikataulu, tällä kertaa jo varsin todennäköisesti lopullinen sellainen, näyttää tältä

 • maanantaina 2.2.
  Huomenta Suomen yhteydessä klo 08:00 ja 08:45
  Seitsemän Uutisten yhteydessä klo 19:00.
 • tiistaina 3.2.
  Huomenta Suomen yhteydessä klo 07:00 ja 08:00
  Uutisten yhteydessä klo 16:55
 • keskiviikkona 4.2.
  Huomenta Suomen yhteydessä klo 06:25 ja 07:30
  Uutisten yhteydessä klo 16:55

Aikoja lukiessa kannattaa huomioida se, että kyseessä on (sikäli kun oikein olen ymmärtänyt) sen ohjelman alkamisaika, jota ennen mainos ajetaan ulos.

Ruutuaika kustantaa kimppaostajille yhteensä 8975,30 €,eli tätä kirjoittaessa mukana olevien määrällä (197)¹ laskien keskimäärin noin 46 €/hlö. Tarkempi kustannusarviolöytyyedelleen mainossivulta.

¹ Huomasit aivan oikein, osallistujia on yksi vähemmänkuin eilen. Tämä johtuu siitä, että yksi osallistujista olierehdyksessä jättänyt tietonsa kahteen kertaan. Hän korjasijälkimmäisellä kerralla ensimmäisen ilmoituksen tietoja, mutta olijättänyt tiedot eri sähköpostiosoitteella kuin ensimmäisellä kerralla.Näin tuloksena olikin kaksi ilmoitusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti